lördag 28 mars 2009

En presentask kanske...

Jag hittade denna plåtask nere i källaren då vi röjde lite grann. Först hade jag tänkt att slänga bort den, men sen tänkte jag att den kan man ju alstra...och detta blev resultatet. Jag har använt mig bl. a. läder, som jag själv har fattat tycke för just nu, det blir mer levande. Sen har jag använt mig av mina "bröllopspärlor" som jag införskaffade då jag skulle gifta mig för att ha i håruppsättningen. (fick lite nostalgi...:-) ) Återigen vill jag tala gott, för att använda sig utav tapet! Jag har använt tapet på alla ställen förutom bården som är ner till - i mitten. Den tapet som jag valde är mer sammetsliknande som jag tyckte passade till den här asken. Däremot hade jag svårt för att hitta ngn text som passade till asken, men så fantasilös som jag är, så blev det Carpe Diem i allafall till slut.



fredag 20 mars 2009

En som längtar efter sommaren....

Det är sådana här dagar man längtar till att snön ska tina bort och att man får börja pjåta på i trädgården...så att man hinner...innan barnafödande. Oh, vad jag längtar efter SOMMAREN!!

onsdag 18 mars 2009

Tänka sig...ett kort i blått...jag måste ju alternera och inte köra med samma gamla...Nåväl jag kände att jag måste lägga upp nå´t i allafall, det var ju ett tag sedan, även om korten inte blev helt perfekta.
Ytterligare ett kort...i all hast...
På det här kortet provade jag min nya grattis-stämpel...
Ja, här testade jag om det fungerade att använda "spillet" när man stansar ut som en schablon...ja jag hade väl lite bråttom när jag gjorde så det blev inte så bra, men jag ska försöka igen vid ett annat tillfälle.
Ett mycket enkelt kort...provade min nya "shape cut"(?) Den var rolig men den var lite svår att använda...innan man hade lärt sig hur den fungerade.
Jag måste bara säga att det har varit otroligt vackert väder de sista dagarna och att vi har njutit att vara ute. Vi har passat på att grilla och leka i snön, samt att Arvid har lekt med sin store kusin. Tyvärr har väl det inte gått över i min rygg som jag hade förväntat mig. Smärtorna kommer och går och det märks när man har hållit igång en dag. Jaja, jag hoppas att det ger med sig i allafall snart.

torsdag 5 mars 2009

Den här har jag gjort ikväll....har lite värk just nu, jag har ju som sagt var råkat ut för ryggskott! Inte alls bra, men jag överlever...hahaha...
Här är första sidan på albumet...tanken var att jag skulle göra ett album till Arvid från det han föddes fram till hans 1års dag, det får duga i dagsläget i allafall. Har försökt att ta ut de bilder som är bäst...men det är inte alltid lätt, för jag tycker ju att han är fin på alla kort..!

Ojdå...jaja, bilderna kom lite i oordning! Och skärpa och fokus....vad är det..?!


Ibland är rätt bra att ha mycket "tapet"spill kvar...jag har använt mig av tapetspill på nästan alla LO.

Här har jag också använt mig av masks... blev väldigt förtjust i detta måste jag säga. Den här är inte helt klar, jag har inte skrivit några texter ännu...

Det här var den första som jag gjorde...tvingade mig själv att börja eftersom det var en utmaning som de hade på "bibblan" LO´n skulle innehålla en barnvisa...

Här har jag använt mig bland annat av "masks", idéen kom från Emma för det blev så otroligt snyggt det hon hade gjort.

Wow...har just gjort min första LO!!

Ja, tänka sig att jag äntligen har kommit mig för att göra LO´s. Det var lite pirrigt att komma igång, men när jag väl hade börjat så gick allting så bra. Det svår med att göra LO´s tycker jag är att hitta rätta "titlar och texter" som passar till bilderna. Nåväl, jag har ju börjat iallfall. Jag har hunnit göra fem sidor som jag är rätt nöjd med.