tisdag 28 juli 2009

I sommarens glans...

Det är alltid lika kul att ta bilder på blommorna man har i sin trädgård. Dock har jag INTE hållit efter, så det är inte lika "fint" som det brukar vara. Här har jag provat att ta bilder med olika inställningar så att jag ska börja förstå mig på hur kameran fungerar. Det är inte så lätt alla gånger ska jag tala om. Jag har blivit frustrerad många gånger när bilderna inte har blivit så som jag har tänkt.









måndag 27 juli 2009

Lite bilder av våra charmtroll...

Det är alltid lika kul att ta fram kamera och bara fota till vardags...men det är inte alltid så lätt att fånga de där "ögonblicken" som man skulle vilja. Antingen är man för sölig eller så har man fel inställning på kamera. Jaja, man är ju bara en amtörfotograf, man behöver inte ha så stora krav på sig själv.
Jag har faktiskt hunnit scrappat lite grann också, jag gillade Åsas idé att göra slidecards, så jag prövade jag också. Jag har inte hunnit göra klart det, men den dyker säkert upp här när den blir klar. Sen har jag påbörjat att göra dopinbjudan, det blir en del...så det är lika bra att börja i tid, tänkte jag. Jag har en del andra projekt på gång också, men de är inte klara ännu.
David är väldigt nyfiken av sig, är mer vaken än Arvid när han var i samma ålder.Babygymet uppskattas även av David
Arvid är en linslus...

fredag 24 juli 2009

Ett nygammalt kort..

Jag glömde som sagt var att ta kort på de bröllopskort jag hade gjort tidigare, men nu har jag fotat det kort som jag gjorde till svågern och svägerskan som gifte sig på midsommarafton. Bruden gillar rosa så jag anpassade kortet lite efter deras inbjudningskort, med färgerna alltså. Formatet på det här kortet är 25x25 cm och idéen att göra små tags har jag liftat från nätet. Nätet är en inspirationskälla ibland när man har idétorka, tack och lov!
Jaha...nu blev det fel igen...jag glömde att lägga in insidan del1 efter framsidan..nåja det är sånt som kan hända. Man måste ju tänka baklänges...usch det snurrar i mitt huvud nu...


På framsidan har jag använt mig av mycket tapet + vanligt mönstrat cardstock givetvis. Massor av blings blev det också. Pärlorna är från mitt eget bröllop.

Jag la in små tags i fickan på insidan av kortet, del1. I dom här små kuverten la jag in pengar.


Insidan av kortet, sid2

onsdag 22 juli 2009

Nu var det länge sen sist...

Nu har vi kommit hem från en två veckors husbilsemester. Vi har kuskat omkring i Sverige och tagit del av en del roligheter på resans gång. Dessvärre hade vi inte tur med vädret som jag hade förväntat mig men det var mycket trevligt ändå. Vi hann umgås en natt med våra bekanta som vi hade tänkt att göra denna resa med från första början, men lillkillen behagade komma i samma veva. Sen hann vi även umgås lite med svågern och svägerskan. Samt att vi var till Enhörna och hälsade på min väninna, Kerstin och hennes sambo, Anders.
Vi tog oss till Vimmerby bland annat, till Astrid Lindgrens värld. Arvid trivdes där men han var nog dock lite för liten för att uppskatta allt som fanns där, nåja både han och vi var nöjda efter en dag och det är ju det som räknas.
Här kommer en del semsterbilder....
Nykomlingen som har hunnit bli en månad drygt. Han heter David för ni som inte vet.
Lite mer bad

Liten paus..för att äta lite jordgubbar

Lite bad blev det i allafal
Grabbarna grus...På en älgfarm

Här äter älgen precis utmed mina fötter..det är David lilla fot man skymtar också..
Wow, mamma...vilken stor ÄLG!
Glass i stora lass...
Vilken lycka för Arvid att det fanns någonstans där man kunde blöta ner sig
Här tar vi oss en liten paus...( Astrid Lindgrens värld)
Här grillas det för fullt, trots regnet
Arvid fann ett smultronställe...
Små trollen...
Arvid har också fått sig en radiostyrd bil som sin kusin, Simon. Det var roligt, synd bara att man måste hålla på att ladda upp den. Slut ström som Arvid säger, måste ladda pappa!Arvid skulle bara veva ner rutan så fort man stannade av bilen, även om det regnade...


Johan