torsdag 19 november 2009

Ny julkortshållare

Den här julkortshållaren gjorde jag på vår pysselträff med PiteScrappers. Jag har målat och stämplat samt embossat, som ni ser så ser även denna lite gammaldags ut. Den stora blomman i mitten har jag köpt på Dollarstore, Suvi tipsade om detta!
 Man kan hitta rätt mycket på Dollarstore och de är rätt billiga också. Det är roligt, för då nämns man använda grejorna och man kan lägga på lite extra utan att man behöver känna; Oj, det här blev dyrt....














onsdag 18 november 2009

Julkort med värmeljus

På pysselträffen hos Suvi igår kväll, tänkte jag göra ett litet album med Bind It All maskinen, så därför tog inte jag med så mycket saker. Det blev dock inte något av det, utan det blev istället ett julkort med plats för värmeljus. Suvi hade hittat mallen,  som jag ritade av och detta blev kvällens aktivitet. Jag gjorde basen för själva kortet eftersom jag inte hade med mig saker som jag nämnde tidigare. Dock fick jag papper av både Suvi och Catta, det tackar man för! Annars blev det mest surr och kaffedrickande ikväll, som förövrigt var mycket trevligt! Nu har jag gjort färdigt ett kort i allafall, men har några på gång som ej är färdiga ännu.

Kortet har jag stämplat och embossat, även tag:en har jag målat och stämplat och den lilla tändsticksasken. Tändsticksasken var lite svår att placera, men jag tyckte att den borde få följa med på ngt sätt.








tisdag 10 november 2009

Julkortshållare

Jag provade att göra en julkortshållare för de kommande julkort...om man får några i år..:-) Här har jag stämplat i massor och embossat nästan överallt, bara för att se hur det kan se ut. Detta är en "prototyp"...bara för att se hur jag skulle göra själva hållaren...kanske gör fler, vem vet...?!






tisdag 3 november 2009

Egen tillverkad låda

Jag har ritat av en vanlig teask/låda med flera olika sorter. Har även här målat lådan med distresser och stämplat. (Jag har lånat snirkelstämpeln av Suvi, den satt som pricken över i:et!, tack.)









Här i locket satte jag dit en liten blomma också, vid juletiketten, men jag hann fota innan jag gjorde det.




Telåda

Jag har altrat en telåda som jag har pratat länge om, men jag har inte fått lådorna som jag har beställt ännu så jag köpte en från ett annat företag istället. Jag har målat hela lådan först med distresser och stämplat innan jag satte dit papper. Jag kunde inte låta bli att stämpla även på pappret som ni ser! Jag tycker väldigt mycket om textstämplen som jag har använt här, den ser lite gammaldags ut. Johan fick hjälpa mig att sätta fast låset...det var ju så pyttesmå skruvar...!










söndag 1 november 2009

En Ryggsäck

Nu....har jag äntligen försökt mig på att göra en ryggsäck. Det var inte lika lätt som jag trodde...det var lite mer "piller-göra" men det gick vägen i allafall! Jag är rätt nöjd , eftersom det är första gången. Jag skulle stämpla "grattis" direkt på väskan men jag glömde bort det så det fick bli en liten etikett på istället.