torsdag 28 januari 2010

Award/Utmaning



Jag har fått den här awarden och utmaningen av Karro



Med denna award medföljer att jag ska:


  • Kopiera awarden till min blogg




  • Länka till personen som gett mig awarden




  • Berätta sju intressanta fakta om mig själv




  • Välj sju andra bloggar att ge awarden till




  • Länka till deras bloggar




  • Lämna en kommentar i deras blogg med information om att du har gett dem en award.


    Sju "intressanta" saker om mig själv;


    * Jag är en glad och positiv tjej
    * Gillar utmaningar
    * Är ambitiös och envis
    * Är social, älskar att vara med familj och vänner
    * Dålig på att ljuga
    * Har lätt för att skratta
    * Gillar att ha ordning och reda, om än man inte alltid har det:-)

Jag ger denna award vidare till:



















Det är helt frivilligt att anta utmaningen!




onsdag 27 januari 2010

Från idétorka till...

Jag har inte haft någon inspiration på ett tag..och ikväll hade vi våran pysselträff och jag hade fortfarande idétorka. Därför hade jag bara med mig lite spillpapper och lite dekorationer för att inte sitta sysslolös på vår träff. Att surra och dricka kaffe var prio ett, för mig :-)

Tänka sig, det blev ett kort till...

De flesta är så duktiga på att skriva vilka sorters papper och dekorationer de har använt, men jag har inte lärt mig det än, utan jag använder det det jag tycker passar ihop utan att tänka på märken osv. Jag får nog kanske bli bättre på att reflektera över det, för en del frågar faktiskt vad jag ha använt för saker...

Summan av kardemumman....
Det har varit en mycket trevlig kväll, trots ovädret...skulle egentligen promenera men tog bilen, tack och lov säger jag bara...!





fredag 22 januari 2010

Dörrhängare


Jag har använt mig av en dörrhängare för att göra ett lite annorlunda grattis-kort till en som fyller 70 år.
Dörrhängaren har jag köpt på Dollarstore för 10 kr. Sen har jag använt mig av MS-stansar som jag har införskaffat mig. På baksidan av hängaren satte jag dit en liten ficka för att sätta in tags. Jag valde att sätta tre tags, denna gång. 1:= "Inte gammal, bara född för tidigt, 2:= Grattis på födelsedagen, 3:= där får man skriva vem det är ifrån. Jag har embossat all text, med doft. På den lilla tagsen som sitter på fickan, har jag använt mig av många olika distresser och sprayat vatten över för att få olika nyanser sen har jag bara stämplat på den.








torsdag 21 januari 2010

David 7 månader

Tänk, vad tiden går fort och David är redan drygt 7 månader gammal!

Jag tycker det var nyss man fick honom...klichéartat, jag vet...:-). Allting går så fort... Han fick sina första tänder redan vid fyra-månader och då kom det fyra stycken på en gång. Nu har det fyllts på med två till på "övervåningen". Han kan sitta längre perioder själv, men däremot har han inte kommit på det här med att krypa ännu, han försöker febrilt och blir väldigt frustrerad när det inte lyckas, än så länge ligger han bara på golvet och krälar omkring.








torsdag 14 januari 2010

En adressbok

Jag har ju lite saker att altra så jag tänkte att det vore en idé att börja göra något åt saken. Den här adressboken var betydligt mindre än vad jag trodde att den skulle vara, men den duger ändå ( då har jag tre olika varianter!).  Än en gång fick jag användning av spillpapper! (Men det dröjer länge innan jag har använt upp allt...:-))












tisdag 12 januari 2010

Ett gratulationskort

Ett enkelt gratulationskort  i "naturfärger". Jag har hakat på Annas (Ami) idé om att använda spillpapper och det har jag använt här. Det är dags att göra av alla högar man samlar på sig, eftersom jag sparar på allting! Förövrigt, vill jag bara tillägga att jag är supernöjd med mina MS-stansar!




En härlig vinterdag!

Härlig bild på David när han sitter i sin pulka, tycker jag. Arvid är desto svårare att ta bilder på...-inte på mig mamma, bara David säger han. Vi har varit ute hela dagen idag. Eldat i eldstaden, lagat lunch ute, varit på en långpromenad. Jag hoppas att Arvid somnar tidigt ikväll, eftersom han också har promenerat.




onsdag 6 januari 2010

Trettondagsafton


Vi gjorde egentligen inget speciellt igår, men Johan hade tagit hem poolen från mors-fars så att barnen skulle få bada i den. När vi lyfte bort solariet så blev det lite mer utrymme nere i källaren och poolen fick plats. Arvid blev överförtjust när han fick bada, han klev ner innan Johan hann fylla upp den ordentligt och han tillbringade i vattnet länge. David fick också bada en liten stund, han gillar också att bada som sin storebror. Han plaskade på så gott han kunde. Det var en fröjd att se allihopa bada för de var så glada! Tänk vad lite man kan göra för att göra barnen glada, framför allt pratar jag om Arvid, David är för liten ännu, men han verkade också vara belåten med gårdagens händelse.