söndag 27 februari 2011

Lite smått och gott...

Äntligen kom det lite blida! Längtar till fler sådana här dagar då man faktiskt kan vara ute och må väl utan att behöva frysa. Snart är vi inne i mars så vi behöver kanske inte vänta alltför länge på soliga dagar.

Har gjort ett litet grattis kort till en kille som också är superduktig på skidor, även han är en släkting till Johan.


Till alla hjärtans dag gick vi ut och åt, bara jag och Johan. Det var mycket trevligt må jag säga. Det blev våran present till oss själva. Däremot kunde jag inte låta bli att göra ett "chokladfodral" till honom ändå. Insåg att jag scrappar till höger och vänster, men har nog aldrig scrappat något till honom, inte på länge i allafall. Eftersom vi scrappade med eleverna på skolan så passade jag på att göra detta...på arbetstid!:-)



söndag 13 februari 2011

Nya skor...

Här har jag provat att göra ännu en tutorial som jag har i mina gömmor. Har använt mig av Pysselgummans nya collection, men tyvärr fick jag inte med det som jag tyckte var finast på det här pappret. Sen har jag embossat och satt spill av punchinella uti hörnen. 




måndag 7 februari 2011

Ett litet baby kort

Det blir långt mellan gångerna nu med att göra inlägg här på bloggen, men det blir så ibland. Det går i perioder då man är väldigt kreativ och bara "spottar" ut alster, men just nu har jag inte den kreativiteten som jag skulle vilja ha.

Här har jag gjort ett kort till en liten nykomling. En av "mors-fars" vänners dotter har fått en son och jag har gjort ett litet kort åt dem, en liten hälsning från oss alla "Öbergáre".


Kan ju inte låta bli att fota....det blir mängder av foton! Än så länge är våra barn tacksamma att fota, jag får passa på så länge det varar!