onsdag 11 januari 2012

2012...ett nytt år med nya möjligheter!

Tiden går så fort och helt plötsligt har vi ett nytt år! Min enda önskan är att alla ska få vara friska och att vi värnar om nära och kära!  Bry sig om varandra på ett värdigt sätt så som man själv skulle vilja att andra gjorde mot en själv.

Scrapping har fått lite utrymme under höstterminen, då jag har haft mycket att göra. Däremot har jag gått en silversmideskurs under hösten, som jag är innerligt glad över att jag har gjort. Hade velat fortsätta dock, men jag har andra intressen som jag vill utforska och bli bättre på. Däribland att lära mig att fotografera på ett bättre sätt och hantera alla funktioner som jag på min kamera. Det är alltför ofta att man tycker att det är kamerans fel då man inte blir nöjd över sina bilder, men jag tror att det beror mycket på att man inte kan hantera sin kamera och därför missar man många inställningar som man borde kanske ha nytta av. Därför valde jag att lämna silversmide för att lämna plats och ork till att gå en fotokurs istället!

Jag har faktiskt hunnit med lite scrapping...har nästan gjort klart min presentlåda som jag påbörjade med på NLS scraphelg i oktober. Lådan har legat på hyllan länge, men så en kväll fick jag ett ryck och gjorde den nästan klar. Vilket förvånade mig, för jag brukar tappa suget då jag har haft saker liggandes, men jag fick lite inspiration i söndags.

Idag blev jag väldigt besviken över att jag har tappat en hel del lektionsupplägg/planering och temaarbeten som jag har utformat! Detta hade jag sparat på ett USB-minne. Det gick inte återhämta filerna så det är bara att gilla läget. Synd, eftersom jag har lagt ner så otroligt mycket tid på allt skolarbete! Det är bara att börja om från början. Det tiden som jag är mest besviken över...jag har nog mycket att göra så jag hade gärna velat slippa att sitta timtals igen med detta. Nåväl, det är bara att gilla läget. 

Hej så länge! (Föroppningsvis så dröjer det inte lika länge...med bloggningen!:-)
Ha det gott alla nära, kära samt alla som har hittat hit till min blogg!

Här kommer det en liten förhandsvisning på min presentlåda! (lådan är inköpt hos Panduro)