onsdag 23 september 2009

Här kommer det mera....

Ett litet kort till en kära vän, men det blev inte som jag hade tänkt...(som vanligt)! Ibland tror jag att jag överarbetar alla kort eftersom jag har en föreställning om hur det ska se ut i förväg, men  jag får vara nöjd ändå.



Jag har faktiskt provat på mina distresser! Mitt första projekt var att göra en lite presentask (asken köpte jag på scraploppisen som NLS anordnade) Jag har målat och stämplat så att den skulle se "gammal" ut och jag tycker nog att jag har lyckats rätt bra med det. Däremot blev jag mindre nöjd med dekorationerna, men så är det...man tager vad man haver! Jag gjorde även ett grattiskort som skulle matcha asken.









4 kommentarer:

Pimmi sa...

Snyggt, nu vet jag ju inte hur du hade tänkt att det skulle bli men jag tycker iallafall att du har lyckats jättebra. Tack för i tisdags det var så trevligt
Kram Emma

Suvi sa...

Jätte fint Anna.
Du ska vara nöjd...så är det bara!
Fint med bilderna på Arvid & David.

Karro sa...

Den blev ju supersnygg! Vilken tur att den där asken fick flytta hem till dig istället för att ligga hos mig och se aldeles tråkig ut :)

Catta sa...

I mina ögon blev kortet jättefint! Ett litet tips är att aldrig berätta att du är missnöjd, för ingen vet ju hur det var tänkt förutom du. Låt det istället bli en utmaning att få till ett annat kort "dom du tänkt". Det gör jag hela tiden =) Kram C
PST Tack för igår, det var jättetrevligt!