onsdag 17 mars 2010

DT-alster

Som jag nämnde tidigare, fick jag en förfråga om att vara gäst designer till PionDesign, vilket jag blev överraskande glad över! När jag väl hade fått hem mitt kit, så var det inte så svårt att komma igång med de önskemål som fanns, då allt material var så fint. Det var roligt att använda turkos...hör ju inte till vardagen för min del, men det var roligt och alsterna blev så "våriga/somriga" på något sätt. Det var en ära att få vara gäst-deigner åt Piondesign, det hade jag aldrig trott, att jag skulle få en sådan chans! Nåväl, det var jätteroligt och lärorikt må jag säga. 

När jag var och lämnade alsterna idag så var det lite pirrigt, för trots allt känns det som om att bli bedömd...även om det inte är så.

Papper som är använt till dessa alster kommer från Kaisercraft/ Prairie Lane, en ny serie om jag inte missförstod mig. Läckra papper var det och roligt att jobba med det som man blir tilldelad.

Som sagt var, NU är jag en erfarenhet rikare och det är jag mycket glad över!

Tack, Jenny för förtroendet!

.....här är resultatet....

4 kommentarer:

Suvi sa...

Åh!!!

Jenny - Pion Design sa...

Tack Anna för de vackra sakerna du har gjort!
Dina fina alster är pryder sin plats i butiken på allra bästa sätt! Jag är så nöjd och belåten och visste att du skulle klara ditt uppdrag med glans!

Kram från Jenny

Catharina sa...

Superfint!Visst är de läckra de nya papperen från kaiser som går i turkost och brunt.Har också sett till att de fått flytta hem till mig;).jag gillar verkligen den färgkombinationen.Har också börjat med att sätta händerna i dem.Resultat kommer förhoppningsvis snart upp i min blogg.

Milou sa...

¨Åhh jättefina saker!! Turkost är en favoritfärg just nu, superläckert å använda brunt till! Ha de bra/ Milou