onsdag 22 september 2010

Liftat av Ztina!

När jag fyllde år fick jag ett sånt här kort fast med andra färger av Ztina. Jag tycker det var jättefint och var bara tvungen att göra ett likadant, därför kallas det för att man liftar av någon. Jag tycker det är roligt om man  skriver det när man lägger ut bilder på sin blogg om man har liftat av någon, för det är ju även roligt för den person man har liftat från också. Som sagt var, i min pärm med olika tutorials hittade jag faktisk denna tutorial, så det var rätt enkelt att göra den, när man har en arbetsbeskrivning till hands.

Däremot glömde jag att fota kortet som Ztina fick när hon fyllde år...(igår) Jag hade gjort ett "Recessed Window" kort (som Eva-Lena i vår pysselgrupp lärde mig , PiteScrappers). Kan bara hoppas på att Ztina lägger ut det på sin hemsida av de gåvor hon har mottagit i våran födelsedagsswapp.

Ja, nu är hösten här och med lite vemod i hjärteroten må jag säga, även om hösten har sin charm också. Tycker bara att sommaren är för kort och att vi väntar oss en lång mörk period med kyla. Vill ha mer sol och värme, årstiderna borde vara tvärtom...Nåväl...inget att göra åt.

Snart är det scraphelg som NLS anordnar i början på oktober som jag verkligen ser fram emot. Behöver lite  inspiration! 

2 kommentarer:

frubards pysselkök sa...

WOW!!! Så snyggt det blev med nya utseendet i bloggen. För att inte tala om kortet...
Du måste bara visa hur man gör ett sånt. Kan tyvärr inte komma på scraphelgen i oktober, för Thomas jobbar natt och ingen annan är hemma med hundarna. Men ett besök blir det ju, hoppas att jag hinner göra mina 100 alster innan dess... Men det tror jag inte, så jag får väl titta på allt fint ni gör...

Kram från // Kikki

Karolina sa...

Riktigt läckert! Roligt när alla blommor följer med tagen upp.
Ska testa ett sådant någon gång.
Vilken häftig design du fått till på bloggen:)
Ha en bra helg.
/karolina