lördag 25 december 2010

Ny gammalt....:-)


Jag har producerat en massa fodral till AfterEight askar i år, bra att ha med sig när man ska bort, men två av dessa gick till dagis avdelningarna där pojkarna går. Tyckte att det var bättre att ge något gemensamt till dem istället för att sitta och göra flera saker (till var och en). Hade förvisso inte tid för den delen heller ska jag väl tillägga att sitta och göra en sak till dem var. Nåja, jag hoppas att de uppskattade gesten ändå.


Telådan...ja den kommer i repris...! Hade två beställningar före jul här, men jag hade en till övers så den var ju redan klar. Sen ville beställaren ha en i brunt/beige och så här blev resultatet. Vi har firat julafton och juldagen hemma hos oss i år och mors-fars delade dessa dagar med oss! Vi har ätit gott i mängder, som vanligt skulle jag vilja påstå, men GOTT var det! Vill även passa på att TACKA alla för de fina klappar vi har fått ( från morsfars, Fredde med familj och vänner) Vi har tydligen varit snälla i år också....:-)

Ja, snart är julhelgen över och vi drar söderut imorgon för att fortsätta fira. Vi ska ner till min familj och syskonbarn, men detta år ska vi även ha lite julmys med mina kusiner och deras familjer.


Önskar alla en fortsatt trevlig julhelg!

1 kommentar:

Solveig sa...

Tack själv Anna.Trevligt hade vi.Sov gott i timmerstugan,myste i bastun Arvid och jag,så man kunde inte annat än njuta.