måndag 19 september 2011

Annat pyssel...

Nu var det längesen jag var in här och gjorde ett inlägg...är på ti´n kanske! Nu är det höst och jag blev förvånad över att jag var tvungen att skrapa rutorna på bilen i morse. Usch...nu har vi en lång och mörk tid framför oss och det känns väl inte alltför uppmuntrande. Speciellt inte då många i min omgivning samt elever hittar på att åka utomlands. Lite avis blir man!

Som sagt var...sommaren har varit helt underbar. Det var längesen vi hade en så fin sommar utan regn, men det har ju september månad tagit igen...Vi har hunnit med en Sverige-tur med husbilen och det var verkligen trevligt och både vi vuxna och barnen mådde riktigt gott. Tog dagen som den kom och bara latat oss och njutit av det vackra vädret.

Jag har inte scrappat så mycket under sommaren. Har dock fått ihop en del alster på höstkanten. Har ej lagt ut dessa här på bloggen. 

Jag hade förmånen att gå en silversmideskurs...jag går den just för tillfället och jag tycker det är jätteroligt! Vi är bara fem st som går den men nu har jag en viss förförståelse för hur mina elever kan uppleva..det här med att få hjälp när man behöver det...vi "sliter" och drar i våran lärare om bönar om hjälp. Han är så gullig och hjälper gärna till allt vad han orkar med, på tanke på hans ålder.
Här kommer det ett litet bevis på  vad jag har åstadkommit...har en del saker som inte är klar ännu men snart så....4 kommentarer:

Karro sa...

Wow vilken läcker ring! Supersnygg!
Kul att läsa ett inlägg från dig igen :)
Jag har föresten bytt bloggadress ifall du vill kika in :)
Den nya är: http://vardagochpyssel.blogspot.com

Ha det så bra!
/Karro

ElinÅ sa...

Vilken snygg ring! Vad kul att kunna skapa så snygga smycken själv. Har kikat runt i din blogg och hittat massor av inspiration!

Fru Söderlund sa...

Hej!
Såg ditt fina bok-kort på Skrotbokens blogg. Jag har alltid velat göra ett sånt men gattar inte hur man gör. Kan du lägga ut en tutorial?

Karolina sa...

Wow vilken snygg ring! Hoppas vi får se fler smycken.
/Karolina