söndag 7 oktober 2012

NLS fantastiska Scrapmässa!


Nu har helgen som jag har längtat till kommit och gått....NLS Scrapmässa! En helg fylld med med glädje och inspiration! Det finns så många som är så duktiga. Tänk hur olika vi tänker och tolkar utmaningar som bjöds på i helgen. Fantastiska bidrag må jag säga!

Igår, lördag började bra...jag vann utlottningen på "scrap-utmaningen" sen så vann jag 1:a priset på utlottning av lotteriet som de hade. Hm... det var många fina vinster som låg på prisbordet och givetvis valde jag att ta en Scrap-väska!! På detta så vann jag två vinster till. Inte nog med det så vann jag 2:a pris på en av utmaningarna (tävlingsbidragen) Så jag var ganska nöd med dagen då jag for hem ca. 22.00 igår!

Idag, söndag...vann jag också på lotteriet (en vinst) helt otroligt må jag säga! Dessutom vann jag 1:a pris på en av söndagens utmaningar. Vad säger man...ibland har man turen med sig!

Många sa både igår och idag att jag skulle köpa mig en triss-lott då jag hade så tur, men det blev inga triss-lotter! Jag skulle kanske ha köpt...vem vet..."Plötsligt händer det...!"

Jag glömde att fota alla vinster!

Tack NLS för en fantastisk trevlig helg! Tack till alla på ett eller annat sätt som har hjälpt till för att få denna helg genomförd!TUSEN TACK FÖR DE FINA VINSTERNA!

Det som inte blev fotat tyvärr är dom fina papperna som jag har fått, bl a av Pion Design! Nu har jag nya papper som ska användas!

Inga kommentarer: