tisdag 5 augusti 2008

Stressad eller bara harmonisk.....?


Mitt namn är Anna och är 33 år. Är gift och har en liten son som betyder allt för mig. Vad livet blev mer innehållsrikt när jag fick barn. Min gravidiet var helt underbar fram till i vecka 29 då våran lilla krabat ville bestämt komma ut i världen. Han kom drygt 2 och en halv månad för tidigt. Vi hade inte väntat oss detta, men fick lov att anpassa oss efter de förhållande som blev och nu är han snart 2 år, pigg och glad och nyfiken på allt. Vad vore livet om vi inte hade haft vår underbara son, Arvid? Det är svårt att föreställa, men vi är dock oerhört tacksamma över att han finns i våra liv och förgyller den, dag in och dag ut! Kärleken till honom bara växer och växer......!

Jag jobbar som lärare och min man är också lärare. Jag hade länge funderat på vad jag ville bli när jag blev "Stor". Har jobbat som försäljare i många år, men jag ville ändå göra något annat...Eftersom jag är intresserad av barn och ungdomar så fanns det inte något annat att göra än att utbilda sig till lärare. Jag tycker att jag gjorde ett bra val, eftersom jag trivs oerhört med mitt yrke.

Jag har alltid varit aktiv.....ja, vad det nu kan betyda. Jag har jobbat med barn och ungdomar, jobbat ideellt, suttit med i olika föreningar och haft förtroendeuppdrag, haft många jobb samtidigt som ung. Har alltid haft många bollar i luften. En del tycker att jag verkar vara en stressad person, om det menar i positiv eller i negativ bemärkelse vet inte jag, men jag anser mig själv ha en positiv stress. Jag vill att det ska hända saker och att saker och ting blir gjorda och driver kanske därför på en aning....både på mig själv och andra i min omgivning. Visst kan jag också ha dagar då jag verkligen kan känna mig stressad...en stress som jag inte mår bra av, och då är det viktigt att man stannar upp och tänker.....är det så viktigt.....det är bättre att må BRA än att må dåligt. Trots detta är jag en harmonisk människa som trivs med mitt underbara liv!

Inga kommentarer: