fredag 20 mars 2009

En som längtar efter sommaren....

Det är sådana här dagar man längtar till att snön ska tina bort och att man får börja pjåta på i trädgården...så att man hinner...innan barnafödande. Oh, vad jag längtar efter SOMMAREN!!

3 kommentarer:

Suvi sa...

Håller fullständigt med om att man nu vill ha sommar. Det värsta är att man vet att det kommer bakslag snart.BLÖTSNÖ!!!
Men...efter det så börjar det sakta men säkert närma sig.
Fin bakgrund.
Nu ska jag ut i scrap-stugan.

Karolina sa...

Jag är lite tvärtemot och tycker att den här perioden av vårvinter är helt underbart härlig, sitta ute i solen och mysa med lite kaffe :) Att gräva i rabatterna är det värsta jag vet och ännu värre att behöva rensa, så hos mig kämpar jag för att maken ska gå med på att ta bort alla rabatter, 3 vill jag ha bort, en måste vara kvar :) Sen kan jag tycka att det är hur fint och ombonat som helst hos dom som har "trädgård" men det är ingen för mig.
Vilka fina kort du har gjort, våriga och härliga, punchinellan får du till så snyggt. På tal om dopstämpeln som jag använt mig av så har jag aldrig provat att klä klänningen, jag vill ha en vit dopklänning men det vore säkerligen snyggt och kanske ett vitt mönstrat papper med spets eller pärlemormönster vore kanonbra, vi får se vad det blir nästa gång :)
Oj blev ju en hel roman idag :) Ha det så bra och hoppas att din rygg är lite snällare med dig nu.
/Karolina

Karolina sa...

Jag har haft magsjuka i veckan och är fortfarande smittsam, är till och med avstängd från jobbet på fredag för säkerhetsskull :(
Det måste gå 48 timmar från det att man haft sista kräkningen/toabesöket innan man kan räknas som "frisk" för mig blir det kl 01 natten till fredag, annars skulle jag ha jobbat i kväll så någon scrapträff hade det inte blivit hur som helst.
Jag har en Nikon D60, digitalsystemkamera, som jag har haft sedan mitten av dec så något proffs är jag definitivt inte. Går just nu en fotokurs som förhoppningsvis ska leda till att jag lär mig använda den på rätt sätt. Gäller ju att öva en hel del och jag kan tala om att några tusen foton redan är klickade om än dom flesta raderas eftersom det är i lärningssyfte jag tar dom. Men jag är glad att jag har barn som gärna är med på mina fotoideér.
Ja du det blev en roman idag också :)
/Karolina