lördag 28 mars 2009

En presentask kanske...

Jag hittade denna plåtask nere i källaren då vi röjde lite grann. Först hade jag tänkt att slänga bort den, men sen tänkte jag att den kan man ju alstra...och detta blev resultatet. Jag har använt mig bl. a. läder, som jag själv har fattat tycke för just nu, det blir mer levande. Sen har jag använt mig av mina "bröllopspärlor" som jag införskaffade då jag skulle gifta mig för att ha i håruppsättningen. (fick lite nostalgi...:-) ) Återigen vill jag tala gott, för att använda sig utav tapet! Jag har använt tapet på alla ställen förutom bården som är ner till - i mitten. Den tapet som jag valde är mer sammetsliknande som jag tyckte passade till den här asken. Däremot hade jag svårt för att hitta ngn text som passade till asken, men så fantasilös som jag är, så blev det Carpe Diem i allafall till slut.3 kommentarer:

Carola sa...

Oj så snygg asken blev! Och så bra att kunna använda sånt som tapet, läder och pärlor man redan har. Nu blev jag verkligen inspirerad - Tack Anna! Måste gå och se vad jag har för tapetbitar... Och så snygg Du gjort bloggen förresten!
/Kram Carola

pyssel-maja sa...

Vad super fin ask, den har du verklig lyckats bra med. Vad kul att kunna hitta fynd i källaren,självhar vi nog bara skräp.
Att använda tapet var en bra ide, billigt o fint.

hoppas ni har det bra kramisar A-k

Chris_P sa...

åhh vilken fin ask!!! Fina färger!