onsdag 1 april 2009

Ett enkelt dopkort

Eftersom jag inte har någon ljusstämpel så gjorde jag en egen variant ( blev inspirerad av Karolina med att använda ljuset...:-) ) Dopklänningen har jag gjort i tapet denna gång, med sammetsstruktur (det är också fint att göra det i tyg och tyll). Det blev ett enkelt litet dopkort, och jag valde att göra ett neutralt sådant, för då kan jag göra det klart det om någon vill ha det dvs. Punchinella är så läckert och jag försöker att få med det nästan i allt det jag gör. Däremot behöver jag mycket träning på att måla stämpelmotiv...men jag har inte så många motivstämplar ännu mest text-stämplar. Nåja det kommer...( När vi röjde i källaren härom dagen...så hittade jag även eller rättare sagt vår son, en låda med mina första blommor som jag hade...tygblommor och plastblommor. Dessa hade jag glömt bort och nu kom den till användning faktiskt. Jag använde tre små vita blommor till att sätta på klänningen. Jag har chalkat dom först.)

7 kommentarer:

Karolina sa...

Roligt att kunna inspirera :) jag gör också ljuset själv, skriver ut texten på datorn.
Kortet blev jätte fint, ljusa färger i brunt och grönt passar så bra till både pojke/flicka. Visst är det bra att fynda bland det gamla man har ibland, vill ju oftast bara samlas på hög annars :)
Ha en fortsatt bra vecka.
/Karolina

pyssel-maja sa...

kortet blev jättefint.
Jag måste nog hälsa på i eran källare det verkar finnas en hel del att fynd där
:-)

Ha det bra kramisar /A-K

Pimmi sa...

Snyggt kort, härliga vårfärger. och vilken snygg ask du har gjort här nedan, underbart Kram Emma

Carola sa...

Fint dopkort. Bra oxå att göra kort för att ha på lut. Det är jag lite dålig på. Hoppas Du blev nöjd över Dina fynd på mässan :)
/Kram Carola

keytan sa...

vilken fin dop klänning vart har du fått ta gi den?
Oj vilken vacker ask!
Hoppas vi ses snart.
kram

Ami sa...

Vilket mysigt kort i härliga färger.

Kellis sa...

Sånt vackert kort! Blir nog att scraplifta det när jag ska göra till sommaren!=)
/Kathleen