fredag 1 maj 2009

Redan Valborgsmässoafton...!

Oj...vad tiden går och jag insåg att jag inte att har varit in här på 4 veckor!!! Nåväl, det har varit så underbart väder de senaste veckorna så jag har inte nämnts att sitta inne. Det kommer dagar för det också. Jag går i väntans tider....magen växer och jag känner mig som en flodhäst, bebisen får gärna komma nu...:-) Även om det vore bra om det stannade kvar i magen tills det är dags, men jag är måttligt less, det är väl det jag vill ha sagt...hmm.
Igår var det Valborgsmässoafton, vi grillade och mådde väl hos grannen, sen for vi ner till "Kvarna" för att se på majbrasan. Efteråt for vi hem och gjorde upp en rejäl eld i våran eldstad och njöt av värmen medans barnen lekte på. Jag älskar att elda i eldstaden för det är så rogivande och det är då man verkligen kan koppla av och må väl och bara finnas till.
Hoppas att alla hade en skön och trevlig valborgsmässoafton!

2 kommentarer:

ztinaspysselvra sa...

Hej! Va kul med en liten uppdatering! Har nog varit ut då och då på "webbisarna" för att se om det möjligtvis kommit nåt tillskott i familjen =)
Börjar också känna mig lite less just nu...
Ha det riktigt bra! Kram ztina

Karolina sa...

Jamen då blir vi ju värsta fotogänget här i byn *fniss* så kul. Jag känner mig som värsta papparazzin (hur det nu stavas?)när jag är ute med mina barn och grannen ser mig, men jag bjuder på det.
Ha en riktigt härlig lördag.
/Karolina