tisdag 19 maj 2009

Tack, för all hjälp vi har fått....!

Åh, vad tacksam jag är över att min svärmor och svägerska var här igår och vårstädadeute...i rabatterna flög A-K fram och det blev jättefint.Hon har krattat och grävt om planter så nu är det bara att fylla upp med lite färsk jord. Svärmora har storstädat i vår sommarstuga, även där...och gjort så fint!Man skulle kanske vara sjuk oftare, eller vad säger ni? :-) Jag sa just till Johan igår kväll, att man känner sig fruktansvärt frustrerad när man ser andra jobba och slita, medans man själv bara sitter på rumpan och tittar på. Ibland kan jag tycka att ordet TACK inte alltid är tillräckligt för att förklara hur tacksam man är för all hjälp man har fått under denna tid som jag inte har kunnat göra någonting själv. Nåja...det kommer nog en tid då jag kan hjälpa tillbaka!
Ett stort TACKvill jag bara säga för all hjälp vi har fått!

3 kommentarer:

Catta sa...

Jag törs säga att du är värd all hjälp och den är ju som mest uppskattad när man verkligen inte KAN själv. Jag tänker på dig och din rygg! Kram Catta

Carola sa...

Alla är säkert bara Jätteglada att kunna få vara till hjälp just nu! Och Du ska passa på att vila Dig - Det kan Du behöva! Sköt om Dig!
/Kram Carola

Karolina sa...

Tjingeling! Hoppas att du har sett att jag har vinkat till dig när du har passerat. Jag säger bara: VÄLKOMMEN ! Här kan man alltid få en kopp kaffe :)
/Karolina