torsdag 13 maj 2010

Handväska

På Scrapmässan om NLS anordnade för ett tag sen, hade Ztina en workshop där hon skulle göra en väska, men jag hade ett arbetspass då hon hade denna så jag bad om att få instruktionerna till den istället. Men jag förstod inte riktigt hur det skulle vara så jag lade detta projekt åt sidan. Anna-Karin var på NLS-träffen, förra veckan där Ztina skulle visa än en gång hur man gjorde den här väskan som jag pratar om, men då var jag i Umeå, suck...:-)

På vår pyssel-junta som vi hade nu i onsdag bad jag A-K ta med sig sin väska som hon hade gjort på träffen, så att jag fick se hur den skulle vikas.  Kvällens projekt var då, att göra den här väskan,....äntligen... och så här blev resultatet. 

Jag la in fyra bilder här så att man skulle kunna se både framsida, baksida, locket, och en del av insidan.


3 kommentarer:

Ami sa...

Din väska är superfin! Jag är på jakt efter beskrivningen, jag missade att ta med den från träffen förra veckan.

Ami sa...

Tack för alla dina fina kommentarer. Visst känner du igen väskan som jag fick av dig förra julklappsswappen? Den fick ligga till sig ett bra tag, men den kom absolut till användning. Det var pilligt men roligt att altra den. :)

Catharina sa...

Hur snyggt som helst!Det var verkligen otroligt roligt att få träffa dig.Jag jobbar lite hos Anette och ska så göra hela sommaren.Visst har hon verkligen fått en mysig affär med ett härligt pysselrum.Ska förresten dit på pyssel imorgon.
Kram catharina