tisdag 12 oktober 2010

Lite alster från Scraphelgen!

Som sagt var...här kommer det lite bilder på en del av alsterna som jag hann med under Scraphelgen som var nu i helgen. Jag vet...jag är en galenpanna...är en tävlingsmänniska och jag kan inte låta bli att vara med på tävlingar. När jag kom dit i lördags så hade jag ingen motivation eller kreativitet överhuvudtaget, tappade suget om jag ska vara ärlig. Jag hann med flera kaffepauser som jag i vanliga fall inte brukar hinna med, nåja jag fick en del saker gjorda i allafall. 

Jag lämnade in fem bidrag och vann på 3 av dem. Ett 1:a, ett 2:a och den tredje kommer jag faktiskt inte ihåg om det var ett 2:a eller ett 3:e pris, men vad spelar det för roll egentligen. Jag är SUPERGLAD över att ha vunnit några priser överhuvudtaget, för ALLA som lämnar in sina bidrag är ju så duktiga och kreativa, och faktum är det ju att alla vi som är där har olika tycke och smak och därför är det så roligt att få se vad andra har gjort och att de dessutom hade röstat på en del av mina bidrag när jag inte ens var nöjd med dom var jätteskoj.

Det var en mycket trevlig Scraphelg som NorthenLightScrappers anordnade, så tusen tack. Jag vill även rikta ett stort TACK till alla ni som röstade på mina bidrag!

Här kommer några av alsterna...håll till godo!:-)7 kommentarer:

Suvi sa...

Najs Anna ännu en gång.
Så rolig och inspirerande hobby som vi har, och "dyr" så är det ju kul att man får lyckas ibland. Övning ger färdighet. Tack för trevligt sällskap i helgen som var.

Anna-Karin Öberg sa...

Vilka jättefina kort o lo´s du hade gjort.. jag förstår att du gick hem med fler vinster Grattis igen och hoppas det kommer fler vinster till dig.
Krama om go pojkarna från oss

Kramisar A-k

frubards pysselkök sa...

Ett jättestort grattis!
Med de där alsterna så var det inte alls underligt att du vann alla priserna... Du är jätteduktig!!!

Kram // Kikki

Catharina sa...

Oj så mycket fint.Inte kan jag då se att du inte haft nån inspiration utan den har verkligen flödat här.grattis till dina vinster.Det är ju alltid kul att det uppskattas det som man gör.Vi är nog alla små tävlingsjävlar innerst inne.För vem vill inte vinna????
Kram Catharina

Anonym sa...

Oooh, "Buspojke" var ju så fin! Kanske blir en scraplift framöver, förstår att du vann flera priser så duktig som du var! Själv hann jag bara in som hastigast och köpte lite smågrejer, var sååå avis på er som satt och scrappade! Småbarn är en välsignelse men de ger en inte mycket tid över...*haha*

Hoppas jag kan komma på någon träff framöver så jag får inspireras av er alla på plats!!

/Kathleen

Solveig sa...

Du är verkligen duktig Anna.Grattis till dina vinster, det satt ju bra.Övning ger färdighet heter det ju, men du har varit duktig hela tiden.Kul att ni har trevligt på era träffar.
Hej så länge
Kram från farmora.

Pimmi sa...

Jättegrattis till dig. Du har gjort så mycket fint.
Tack även för de fina orden du skrev om scraphelgen de värmde. Kram Emma