söndag 17 oktober 2010

Snart är det jul...

Ja, tänk vad tiden går fort och snart är det jul åter. Trots att det är bara oktober ännu så har jag börjat fundera, klura och prova på en del tutorials som passar inför julen. En del är nya och en del kör jag i repris, varför förkasta något som jag tycker är fint...? Det tar en hel del tid att sitta och prova ut alla dessa tutorials, men skammen som ger sig. Tur att man är envis...

Idag bjuder jag på ett omslag till chokladkaka ( kanske inte så "julig" på tanke på färgvalet...), en julpåse, samt en ljuslåda. Ljuslådan var väldigt enkel och den gick fort att göra så den kommer jag nog att göra så att jag har på lager. Även omslaget till chokladkakan är enkel och den går också fort att göra. Jag gillar mallar som man inte behöver tänka så mycket...tankarna är ändå i ett virrevarv...att dekorera alsterna är ju det roliga, förarbetet är inte alltid lika roligt om det är alltför komplicerat. 

Jag har mer på lut...men nu måste jag låta mina händer vila och hjärna ett tag...!:-)

3 kommentarer:

Catta sa...

Du är så otroligt produktiv! Smart att bara använda själva lådan till ljusen, vem har sagt att den måste sitta i ett kort??
Kram Catta

Anna-Karin Öberg sa...

Hej vilka fina alster du har gjort.man känner julstämmningne komma smygande..blir spännande att se vad mer du hittar på...kul att få lite nya ideer och insperation.

HA det bra
Kramisar A-k

Anonym sa...

Vilka fina saker du gör,förstår inte hur du hinner allt,du är verkligen produktiv.Jag måste få komma och hälsa på dig och titta på alla dina saker Kram berit