onsdag 20 oktober 2010

En påse

Jag har gjort olika påsar och ikväll blev denna klar. Valde att inte dekorera den jättemycket för jag tycker inte att man behöver göra det jämt. Det blev en enkel påse, rätt och slätt...utan en massa krussidull denna gång!:-)






måndag 18 oktober 2010

Det kommer mera......

Jag har verkligen kommit igång med produktionen....har aldrig haft så mycket energi och inspiration som nu. Kan det vara scraphelgen som gjorde att jag fick tillbaka min kreativitet?
Som sagt var...det kommer mera....så håll utkik i några dagar/veckor till så ska jag se vad jag kan åstadkomma!:-)

Till dagens ära har jag gjort ett flaskkort med chokladask"behållare". Såg denna modell på Houseinspiration för ett tag sen. Den var lite trixig, men till slut gick det. Nu har jag gjort en egen mall så att det går fortare nästa gång! Den är inte riktigt klar, ska sätta på lite pärlor samt lite spets tänkte jag...men jag får fortsätta imorgon med små detaljerna!





Godnatt kära vänner! Nu tar jag och plockar ihop för ikväll!

söndag 17 oktober 2010

Snart är det jul...

Ja, tänk vad tiden går fort och snart är det jul åter. Trots att det är bara oktober ännu så har jag börjat fundera, klura och prova på en del tutorials som passar inför julen. En del är nya och en del kör jag i repris, varför förkasta något som jag tycker är fint...? Det tar en hel del tid att sitta och prova ut alla dessa tutorials, men skammen som ger sig. Tur att man är envis...

Idag bjuder jag på ett omslag till chokladkaka ( kanske inte så "julig" på tanke på färgvalet...), en julpåse, samt en ljuslåda. Ljuslådan var väldigt enkel och den gick fort att göra så den kommer jag nog att göra så att jag har på lager. Även omslaget till chokladkakan är enkel och den går också fort att göra. Jag gillar mallar som man inte behöver tänka så mycket...tankarna är ändå i ett virrevarv...att dekorera alsterna är ju det roliga, förarbetet är inte alltid lika roligt om det är alltför komplicerat. 

Jag har mer på lut...men nu måste jag låta mina händer vila och hjärna ett tag...!:-)





lördag 16 oktober 2010

Det utlovade ljuskortet...

Nu känner jag mig bättre...magsjukan har avtagit tack och lov, tur att den bara varar någon dag! Jag har varit riktigt pigg, att jag hann göra klart dessa ljuskort idag. Jag tycker även den här modellen är fin för att du får in både ljus, te-påsar samt en tändsticksask i den. (Fin gåva att ge bort när man är bortbjuden t ex. )

Historien bakom denna tutorial; Jag hade skrivit ut denna mall, men hade inte hunnit prova den då Suvi sa att hon hade suttit och provat den när jag var förbi henne en kväll före scraphelgen. Sen provade jag den utifrån hennes mått, men jag tyckte den var för stor så jag provade att göra en med andra mått....provade en hel kväll för att få ihop den.  När jag träffade Åsa på scraphelgen hade hon en mall där allt satt ihop, tack och lov för det var ju lättare att göra än att göra två askar, så jag provade hennes variant istället och så här blev den.





Mallen till denna hittar ni här (skrotboken)

fredag 15 oktober 2010

Ett annat ljuskort

För några veckor sedan gjorde jag detta ljuskort på en av våra juntor. Den här modellen är rätt fin och även här kan du fylla den med vad som helst. Jag kommer att lägga ut ett annat ljuskort också längre fram.

Den som väntar.....

Jag har tyvärr åkt på magsjuka och det är inte vanligt därför orkar jag inte skriva nå mer i detta inlägg, men jag hoppas att kunna göra det i nästa.

Ha det så bra allihopa och ha en trevlig helg!




tisdag 12 oktober 2010

Lite alster från Scraphelgen!

Som sagt var...här kommer det lite bilder på en del av alsterna som jag hann med under Scraphelgen som var nu i helgen. Jag vet...jag är en galenpanna...är en tävlingsmänniska och jag kan inte låta bli att vara med på tävlingar. När jag kom dit i lördags så hade jag ingen motivation eller kreativitet överhuvudtaget, tappade suget om jag ska vara ärlig. Jag hann med flera kaffepauser som jag i vanliga fall inte brukar hinna med, nåja jag fick en del saker gjorda i allafall. 

Jag lämnade in fem bidrag och vann på 3 av dem. Ett 1:a, ett 2:a och den tredje kommer jag faktiskt inte ihåg om det var ett 2:a eller ett 3:e pris, men vad spelar det för roll egentligen. Jag är SUPERGLAD över att ha vunnit några priser överhuvudtaget, för ALLA som lämnar in sina bidrag är ju så duktiga och kreativa, och faktum är det ju att alla vi som är där har olika tycke och smak och därför är det så roligt att få se vad andra har gjort och att de dessutom hade röstat på en del av mina bidrag när jag inte ens var nöjd med dom var jätteskoj.

Det var en mycket trevlig Scraphelg som NorthenLightScrappers anordnade, så tusen tack. Jag vill även rikta ett stort TACK till alla ni som röstade på mina bidrag!

Här kommer några av alsterna...håll till godo!:-)