söndag 8 februari 2009

Tom i huvudet...

Jag är så full med idéer, men det verkar som om jag inte får något gjort. Jag blir helt enkelt inte nöjd med det jag gör, så det är kanske dags att avrunda och ta nya tag en annan dag...
Jag är ju sådan att jag kan hålla med flera olika kort eller alster samtidigt och ibland känns det som om jag drunknar i alla saker. Känner ni som jag, att man drunknar i allt material och då får man ingen lust att fortsätta. Så är jag...jag får dessvärre lite "krupp" när det är oordning när jag arbetar. Nåväl, det är sånt som kan hända....även den bästa:-)!
Idag har vi inte gjort så mycket. Jag och lilleman tog oss ett långt bad efter lunchen och sedan somnade vi båda två på soffan! Det var skönt må jag säga. Annars har vi varit och hälsat på några bekanta i Hortlax.
En skön och behaglig söndag har det varit!

3 kommentarer:

Karolina sa...

Jag känner igen det där med att det låser sig, man kommer inte vidare. Ett tips är att städa bland alla scrapgrejjer, eller att bara montera ihop det man håller på med så är det klart, vare sig man är nöjd eller inte. Bara att stoppa undan och sedan börja med något nytt. Jag gillar inte heller när det är stökigt men ett kreativt kaos tycker jag bara är härligt :)
Vilket fint farsdagkort du har gjort, gillar färgerna och vikningen, stämpeln är ju hur snygg som helst.
/Karolina

Carola sa...

Ni verkade ha en riktigt skön söndag. Med bad och sovstund i soffan. Härligt! Att ordna upp sina scrapgrejor när det låst sig var ett bra tips. Jag brukar oxå göra nåt litet projekt som blir klart på kort tid en sån gång. Det brukar ge mig inspiration att fortsätta. Men sen är det nog bra att göra klart och inte ha för många bollar i luften samtidigt. Men man vill ju så mycket hela tiden - eller hur?!?!
/Kram Carola

Kyra sa...

Hej Anna!

Nu hittade jag till din blogg :)! Jag gissar att du känner till en hel del om scrapbooking på nätet, men har här du i alla fall två länkar - en att scrappa online:

http://www.scrapblog.com/

och så den här där du kan ladda ner massa grejor:

http://www.shabbyprincess.com/downloads.asp


Äh... jag klistar in de jag har helt enkelt:

http://www.scrappiz.se/index.php?option=com_content&task=view&id=142&Itemid=6

http://www.dekoreramedmera.se/bildgalleri.asp

http://swescrapbook.blogg.se/

Jag har en receptblogg om du vill kika in:

www.gourmetsallskapet.blogspot.com

och så min andra, vet ej om det är så mkt intressant läsning, men i alla fall:

www.livetlivet.blogspot.com

Ha det bra från en riktigt förkyld Ulla-Karin